Dantherm avfuktere

Norsk Avfuktning har et bredt utvalg av Dantherm avfuktere. Her finner du noen eksempel på både veggmonterte, mobile og avfuktere til bruk i svømmebassenganlegg.

CDF-serien
Veggmonterte avfuktere

Veggmonterte avfuktere

Fra 21100,-
Eks. Frakt og mva.


Dantherm Avfuktere i smakfullt og tidløst design til fuktbeskyttelse av inventar og utstyr. Meget godt egnet til vaske- og tørkerom, garderober etc.
CDF avfukteren fungerer fullautomatisk via elektronisk styring med innebygd hygrostat. Et brukervennlig funksjonsdisplay viser den aktuelle driftstilstanden. Avrimingsfunksjon er innebygd i den elektroniske styringen.
CDF avfukteren monteres på vegg ved hjelp av en veggskinne. Ben kan leveres for plassering på gulv.
CDF 10 kan leveres med vannbeholder, øvrige CDF modeller har avløpsstuss for direkte forbindelse til avløp.
CDF avfukteren har en fordel at den kan fungere ved temperaturer helt ned til 3 °C, hvor den elektroniske styringen automatisk avbryter avfukteren.

CDT-30 / CDT 90
Mobile avfuktere

Mobile avfuktere

Fra 21820,-
Eks. Frakt og mva.

Energieffektive og brukervennlige kondensavfuktere med innebygd elektronisk styring og hygrostat.
Basert på over 30-års virksomhet innen avfukting har CDT kondensavfuktere blitt bedre og bedre, med høy kapasitet og kvalitet som kjennetegner Dantherm.

Egenskaper og fordeler

Høy ytelse med lavt energiforbruk
Robust kabinett av pulverlakkert, varmegalvanisert platejern
Epoxybehandlede fordamper- og kondensatorflater
Justerbart håndtak
Plastikkbuffere
Lav vekt
Kan stables (ikke CDT 90)
Store hjul
Spesielt for CDT 30 S og CDT 40 S:
Stusser på baksiden for tilslutning av to Ø: 100 mm luftslanger (max. lengde 5 m)
Innebygd 1 kW varmebatteri. Leveres med trykksterk ventilator.

VANNBEHOLDER
Vannbeholder med håndtak, automatisk stopp når vannbeholderen er full eller tas ut. Kan kobles til permanent avløp med ½” kulehane for tilslutning av vannslange (tilbehør)
Pumpekasett fås som ekstra tilbehør

CDT 90 har ikke vannbeholder, men leveres med kulehane for tilslutning av ½” slange

STYRING
Digitalt brukerpanel med display som gir nøyaktig angivelse av driftstimer og kWh forbruk
Overvåking av relativ fuktighet og temperatur
Enkel innstilling av ønsket fuktighetsnivå
Utgang for drift og feilsignal
Innstilling av faste serviceintervaller

Bruksområde: Skadeservice, Utleiefirmaer, Byggtørking, Vannverk, Pumpestasjoner, Tørrlagring, Industrilokaler, Produksjonslokaler, Næringsmiddelindustrien, Kjellere, Arkivrom, Festninger, Museer og kirker

CDP-serien
Svømmebasseng-avfuktere

Avfuktere for svømmebaseng

Fra 42730,-
Eks. Frakt og mva.

CDP 35-45-65 avfuktere er brukervennlige og frem for alt kostnadseffektive og energibesparende. De fungerer etter kondensprinsippet. Modellene CDP 35-45-65 er beregnet til montering i selve bassengrommet. De har et elegant og tidsriktig design, som passer inn overalt, uansett om det dreier seg om bassengrom, spa eller wellness-rom.
CDP 35-45-65 avfuktere er nesten lydløse i drift. De er som standard beregnet til å monteres på vegg, men kan plasseres på gulv ved hjelp av tilpassede ben (ekstra tilbehør).
Avfukterene fungerer helautomatisk med elektronisk styring via en innebygd hygrostat, som er innstilt til å holde luftens relative fuktighet på ca. 60 %. Et brukervennlig display viser hvilken driftstilstand avfukteren befinner seg i. I den elektroniske styringen er det en passiv behovsstyrt avrimingsfunksjon.

Hvorfor Dantherm avfuktere ?

Dantherms avfuktere er en ideell løsning til å beskytte og bevare dine verdier mot fuktskader. Avfukterene er velegnet til bruk i tørkerom, museer, kirker, arkiver og vannverk, hvor de holder utstyr, inventar, materialer og bygninger intakte og bidrar med et sunnere inneklima. Les mer om produktene fra Dantherm AS, http://www.dantherm.com/no