Avfuktning

Avfuktning handler om fjerne fukt i fra luften slik at den ikke forårsaker skade. Med et regulert fuktnivå i luften, kan du unngå fuktproblem, kondens, muggsoppvekst, råte, oppbygging av is, klebrige produkter ved produksjon med mer.

Våre tjenester

Vi har egne montører som dekker hele Østlandet og Trøndelag, men våre priser gjør at vi er konkurransedyktig på leveringer i hele landet. Vi kan levere alt fra en enkel avfukter, komplett byggesett tilpasset dine arealer som du kan montere selv, til ferdig montert anlegg. Ta kontakt hvis det er noe du lurer på, eller for bestilling.

Du finner noen av våre avfuktere lengre ned på siden.

Fuktskader i hus

I Norden er det vanlig at hus blir utsatt for fuktskader i kjellere, krypkjellere og på loft. En av årsakene til dette er at det veksler mellom fuktige sommre og tørre vintre. I tillegg har man også sviktende/ manglende drenering, sviktende/ manglende fuktsikring, konstruksjonsfeil, feil bruk av arealer, lekkasjer etc.

En avfukter er en investering som bruker å betale seg! Avfukt.no er til for å gi en kortfattet oversikt om hvordan avfuktning kan brukes for å spare økonomiske resurser. For spørsmål angående priser og montering, vennligst gå til “kontakt oss” oppe på menylinjen.

avfuktere
Avfuktere i gang på 3T Leangen

Vi har valgt ut de beste produsentene, derfor er våre avfuktere blant markedets absolutt beste.

DST, våre mest solgte avfuktere.
Båter, krypkjeller, boder, garasje, kjeller,
Kald-loft etc.
For både kalde og varme arealer
Byggtørking, Garderober, Tørkerom og Svømmehaller
Krypkjeller, Kald-loft
Kjeller, Bygg og anlegg
Kalde arealer med temp. fra +30 til minus 20
Kjeller, Krypkjeller, Byggavfuktning
Bodanlegg, Båt og Loft

Vi har vårt på det tørre, enn du?

Hos oss betaler du ikke bare for avfukteren, men du får også vår kunnskap og erfaring på kjøpet. Som kunde hos oss så får du hjelp med å velge rett avfukter, samt hvor og hvordan du monterer avfuktningsanlegget for best mulig resultat.
Selvfølgelig monterer vi også avfuktningsanlegget hvis det er ønskelig.
Hele landet dekkes av oss og våre partnere.

Vi kan også skissere/ tegne inn et avfuktningsanlegg etter tegning, samt komponere delelister for våre kunder.

Som utdannet fukt- og muggsoppteknikkere kan vi problematikken, det er vårt fag.