Corroventa krypgrunnsavfukter

Corroventa ADSORPSJONSAVFUKTER
I uoppvarmede miljøer eller når vann har trengt dypt inn i konstruksjonen, er tørking med adsorpsjonsavfukter den ideelle løsningen. Corroventas adsorpsjonsavfuktere finnes i både analog og digital modell, men med flere fellestrekk: de er kraftige og robuste, kompakte og brukervennlige, og de har lang levetid. Bygd for proffer, rett og slett.

Krypgrunnsavfukter CTR STD-TT

Corroventa

Fra 27990,-
Eks. Frakt og mva.


CTR STD-TT – Adsorpsjonsavfukter spesialkonstruert for bruk i krypgrunner der det stilles høye krav til robusthet, driftssikkerhet og levetid. For krypgrunner opp til 100+ m2

Krypgrunnsavfukter CTR STD-TT er utviklet spesielt for grunn der man bare har fuktproblemer. Den har markedets laveste energiforbruk og er derfor energimessig overlegen. CTR STD-TT er spesialkonstruert for bruk i krypgrunner der det stilles høye krav til energieffektivitet, driftssikkerhet og lang levetid.

CTR STD-TT er energimessig en overlegen maskin. Krypgrunnsavfukteren styres med HomeVision bestående av en hygrostat som plasseres på et egnet eller særskilt kritisk sted i krypgrunnen, og avfuktingen kan overvåkes og styres via et trådløst kontrollpanel i boligen.

Corroventa CTR- 300TT2

Fra 30898,-
Eks. Frakt og mva.

Energieffektive og brukervennlige kondensavfuktere med innebygd elektrCTR 300TT2 er spesialkonstruert for bruk i krypgrunner der det stilles høye krav til energieffektivitet, driftssikkerhet og lang levetid. Takket være vår patenterte spjeldløsning som skaper et undertrykk i krypgrunnen, så passer CTR 300TT2 også til lukt- og radonsanering. CTR 300TT2 har vært en del av sortimentet vårt i 15 år og er ett av våre mest pålitelige produkter.

NOEN FORDELER MED CTR 300TT:
Styres og overvåkes med HomeVision
Kan brukes i grunner på opptil 200 m3
Effektiv til fukt-, lukt- og radonsanering
Har høy kvalitet og lang levetid
Er energieffektiv og gir lave driftskostnader

Corroventa CTR- 500TT

Fra 41990,-
Eks. Frakt og mva.

CTR 500TT er seriens kraftpakke, med imponerende kapasitet i forhold til størrelse og vekt. Med sine to tørrluftsutløp med Ø 100 mm – og tre med Ø 50 mm – gir CTR 500TT variasjons- og bruksmuligheter av aller ypperste klasse.

NOEN FORDELER MED CTR 500TT:
Kan brukes i grunner på opptil 350 m3, effektiv mot fuktproblemer. Høy kvalitet og lang levetid. Energieffektiv og gir lave driftskostnader

Hvorfor Corroventa krypgrunnsavfukter?

Corroventas adsorpsjonsavfuktere finnes i både analog og digital modell, men med flere fellestrekk: de er kraftige og robuste, kompakte og brukervennlige, og de har lang levetid. Bygd for proffer, rett og slett. Les mer om produktene fra Corroventa, https://www.corroventa.no/produkter/adsorpsjonsavfukter/