Drenering

Vi er blant de få i Norge som virkelig kan gi deg en tørr kjeller!

Vi graver og legger ny drenering, foretar ut- og innvendig fuktsikring og isolering, avfuktning etc. Med bakgrunn som Fukt- og muggsoppteknikker og maskinfører leverer vi et totalkonsept på en “Tørr kjeller”.

En tørr kjeller handler som regel om mer enn bare å legge en ny drenering. Siden kjellermurer har både en innside og en utside, må dette sees i sammenheng. Til tross for hva de fleste tror, så tar selve dreneringen kun hånd om for høyt grunnvann. Regnvann, fuktige kjellermurer, smeltevann etc. vil ikke drenering alene kunne gjøre noe med. Det er summen av årsaker til fukt- og vannpåvirkningen, samt hva du ønsker å benytte kjelleren til som dikterer hvilken løsning, eller løsninger du må ha.
Det er her vår spisskompetanse virkelig vil hjelpe deg. Gjør det rett og gjør det en gang. Da slipper du i ettertid at det trekker fukt inn gjennom gulv og vegg selv om du har hatt en profesjonell aktør til å legge ny drenering til deg. 

Vi samarbeider kun med de beste. Med et nært samarbeid med Isodren og UCO kan vi levere de beste løsningene med det mest moderne utstyret, noe som gjør våre prosjekter mer miljøvennlige da vi benytter en nyere maskinpark.
I tillegg gjør Isodrenmetoden at det ikke er nødvendig med like mye til-/frakjøring av masser. Dette gjør prosjektene mer miljøvennlig, samt at det er kostnadsbesparende for deg som kunde.

Kort sagt, alt du trenger for å få en tørr kjeller og kun ett firma og forholde seg til.

Vi utfører oppdrag hovedsakelig i Trondheim, Melhus og Skaun kommune, men ta gjerne kontakt om du er utenfor disse områdene.

Vil du ha en Tørr Kjeller, så kontakter du oss for en gjennomgang.

Vi kan fukt!

isodren
ISODREN-platen drenerer, isolerer, er diffusjonsåpen og kapillærbrytende.
drenering
fuktig kjeller
Arbeid med en fuktig kjeller
Måling fra en fuktig kjeller