Tak, fasadevask og utemiljø

Vi gjør alle typer fasadevask, takvask og vask av utemiljø.

Vask av tegl, stein, malt mur, naturstein, aluminium, plast, tre, betong
på bygg som, eneboliger, rekkehus, næringsbygg, boligblokker eller konstruksjoner. Om det er privat eller for borettslag så tar vi jobben.

Vi benytter markedsledende teknologi og produkter til rengjøring, rens og impregnering av tak og fasader. Vi rengjør, renser og impregnerer alt fra skitne tre fasader til mur- og teglfasader med skjemmende kalk- og saltutslag.

Skitt og smuss ødelegger malingsfilmen og overflatene generelt og gir gode vekstbetingelser for grønske og svertesopper. Dette ser skjemmende ut og bryter ned overflaten på fasaden.

Vi utfører også fasadevask før maling. For dette benytter vi et spesielt skumleggingsutstyr som effektivt «løfter» skitten av underlaget og som også matter ned overflaten for å få en bedre vedheft på malingen.

fasadevask av boligblokk
Fasadevask handler ikke bare om utseende, men er også en viktig del av vedlikeholdet.

TAKVASK – BILLIGERE Å FORNYE ENN Å SKIFTE TAK

Nå kan du øke takets levetid med så mye som 10 år eller mer, og det til en brøkdel av prisen for nytt tak. Hver eneste dag er taket utsatt for slitasje fra enten regn, vind, snø, is, sur nedbør, alger eller mose. Dette fører selvsagt til at taket slites. Spesielt gjør vekst av alger og mose at taket holder på fukt, og dermed blir takstein igjennom vinteren utsatt for frostsprengning. Etter som tiden går blir taksteinen derfor mer og mer slitt.

Ved skader eller slitasje er det ganske vanlig at man velger å skifte hele taket, og for de aller fleste er dette en stor økonomisk utfordring. Ved å rengjøre og impregnere taket kan du sikre deg et holdbart og funksjonelt tak i årevis fremover.

Taket vil se bedre ut og bidra til økt verdi på boligen.

takvask
Vask av tak

Belegningsstein, murer, naturstein

Har du belegningsstein, murer, naturstein, e.l med grønske, algevekster, saltutslag eller andre misfarginger har vi løsningen for deg. Det samme gjelder for deg som har lagt ny belegningsstein eller satt opp ny mur og vil ta vare på dens utseende.

Ved å rense og impregnere beskytter du stenen mot forvitring, salter og oljeinntrenging. Samtidig som du får vesentlig mindre alge- og mosevekst, alt i alt et vakrere og mer lettstelt utemiljø.

Til impregnering av belegningsstein, betongheller, grunnmurer, betongtaksten, teglstein, skifer, etc. bruker vi Arita Betong & Stein med nanoteknologi. Vi bruker også Kryztec Betongimpregnering som gjør ditt vedlikehold enklere og tar vare på utseendet.

For et vakkert og lettstelt utemiljø